facebook

Parkings

Wegmarkeringen hebben diverse funkties. Nu eens dwingend, dan weer geleidend, maar vaak ook serviceverlenend of puur informatief.

Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig zijn of haar weg kan vinden in een parkeergarage of op een parkeerplaats is een goede belijning noodzakelijk.

Lijnen, pijlen, zebrapaden, haaietanden, nummeringen en symbolen zorgen voor een duidelijke routing en plaatsaanduiding in parkeergarages en op parkeerplaatsen.

Onderhoud van parkings

Een bedrijfsterrein dat er het hele jaar door verzorgd bijligt, vormt een aantrekkelijk “visitekaartje”en creëert een stukje eigen identiteit van uw bedrijf.
Daarin bepaalt u samen met ons, wat u precies wilt laten uitvoeren, hoe vaak en wanneer. Denk hierbij aan onkruid wieden, aanplanten van borders, hagen knippen, snoeiwerken.

Reinigen van parkings

Parkings in betonklinkers hebben veelal te lijden onder mosvorming, groenaanslag en vervuiling. Deze worden grondig gereinigd onder hoge druk en terug voorzien van de nodige markeringen.

Markeringsmaterialen

Buitenbelijning op asfalt of beton:

- Wegenverf klasse A (standaard wit maar verkrijgbaar in alle RAL-kleuren)
- Thermoplasten (PREMARK)
- Gegoten thermoplastische markeringen

Thermoplastische markeringen


PREMARK is een geprefabriceerde thermoplastische markering met de uitstekende eigenschappen van conventioneel aangebrachte thermoplast. Het is bij uitstek geschikt voor oppervlakken die aan een zeer grote mate van slijtage onderhevig zijn.

PREMARK heeft een lange levensduur, is efficiënt  en is speciaal op zwaar gebruik afgestemd.

Alle markeringen zoals lijnen, pijlen, haaientanden of fietssymbolen zijn geprefabriceerd verkrijgbaar maar ook RVV abeeldingen, logo's of speciaal voor u ontworpen afbeeldingen.

PREMARK kan op nagenoeg ieder (schoon) oppervlak aangebracht worden.Gegoten thermoplastische markeringen