Hoe lijnen levens kunnen redden

Je wenst het uiteraard niemand toe. Een ongeval, een defect dat voor brand zorgt. Toch tellen de statistieken jaarlijks 500 bedrijfsbranden. Dat zijn dan nog enkel de geregistreerde. Als werkgever is dit een nachtmerrie die je absoluut wil vermijden. MCW zorgt ervoor dat jij rustig kunt slapen. We helpen jou levens te redden. Wat is een mensenleven jou waard?
 

Iedereen op dezelfde lijn

Als werkgever heb je wettelijke verplichtingen om brand te voorkomen. Brandpreventie is essentieel, een preventie-adviseur en veel papierwerk. Een occasionele brand- en evacuatie-oefening heeft veel meer impact, houdt je personeel alert en je evacuatieplan up-to-date. Het is noodzakelijk dat iedereen passend reageert in een noodsituatie en goed weet wat, hoe en waarom.
 

Dezelfde lijnen voor iedereen

Je bedrijf kan nog vol hangen met rookmelders, brandblussers … Wanneer een plotse noodsituatie zich voordoet en er een hevige rookontwikkeling is, dan blijkt helaas dat de ingeoefende routines vergeten zijn. 
Daarom is het noodzakelijk om duidelijke signalisatie aan te brengen waarop je kunt terugvallen wanneer je het zelf even niet meer weet.
Een markering onder de brandblusapparaten zetten die iedereen duidelijk maakt dat daar zo een ding hangt. De ruimte rond branddeuren beschilderen zodat die constant vrij blijft. De looprichting bepijlen die personeel en bezoekers de snelste weg naar buiten tonen. Glow-in-the-dark pictogrammen op cruciale plaatsen …

Wil jij je bedrijf safe of safer maken? 

Vraag ons hoe.


Waar trek je de lijn?

Het lijkt je misschien een heel gedoe om dit allemaal te doen. Laat dat nu net zijn waar wij bij MCW in uitblinken. Onze werkwijze bestaat erin om snel en efficiënt structuur en overzicht aan te brengen. Je hoeft er je productieproces zelfs niet voor te onderbreken. We werken even discreet als onze lijnen, maar het nut en de meerwaarde voor je zaak en personeel zijn enorm.

Indoor

Door het aanbrengen van kwalitatieve binnenbelijning in je bedrijf, verhoog je niet enkel de efficiëntie maar ook de veiligheid op de werkvloer.

Lees meer

Outdoor

Buiten waarschuwen symbolen en lijnen personen voor mogelijk gevaar. Daarnaast verhoogt een professionele belijning de efficiëntie.

Lees meer

Signalisatie

Een goede eerste indruk is alles: zeker voor je bedrijf. Dankzij een mooi ingedeelde parking maak je maximaal gebruik van de parkeercapaciteit.

Lees meer

Playground

Met grondspelletjes creëer je educatieve en attractieve omgevingen.

Lees meer