Terwijl ons team de markering kaarsrecht afwerkt, zorgt de korte droogtijd van deze verf voor weinig tijdverlies.  Na enkele uren gaan je medewerkers nog efficiënter te werk dankzij nieuwe, slijtvaste binnenlijnen. Bestand tegen chemische producten en UV-stralen.


MCW markeringen binnenbelijning 2K PU

 

De voordelen van 2K-PU binnenbelijning:

  • specifiek ontwikkeld voor betonnen ondergronden
  • snelle droogtijd
  • elk standaard RAL kleur mogelijk
  • slijtvaste lijnen
  • bestand tegen chemische producten en UV-stralen 
 

Ideale binnenbelijning voor:

  • Industriële productiezones


Vragen over onze 2K-PU binnenbelijning?

We geven je graag advies

 

Onze aanpak

 

Buitenbelijning hoort binnen niet thuis. We adviseren onze klanten daarom graag bij de keuze van de ideale belijning voor hun situatie outdoor. We doen dit op een persoonlijke manier

Binnenbelijning nodig?

Vragen?

Van het eerste advies tot de opvolging van je project. Ons team komt altijd eerst ter plaatse om alles op te meten en advies te geven. Daarna zitten we samen voor een vrijblijvende offerte op maat. Nood aan een gepersonaliseerde aanpak? Contacteer ons hier: wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Bij het gebruik van het contactformulier ga je akkoord met de privacy policy.  MCW gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om uitsluitend antwoorden op de vragen van de ontvanger door te sturen. Eenmaal de vragen van de ontvanger beantwoord zijn, ontvangt hij/zij geen mails meer. De ontvanger ontvangt geen andere promotionele nieuwsbrieven.

Belijning voor indoor

Verhoog de efficiëntie, de workflow én de veiligheid op de werkvloer met de kwalitatieve binnenbelijning van MCW.

Lees meer

Belijning voor outdoor

Buiten waarschuwen symbolen en lijnen personen voor mogelijk gevaar. Daarnaast verhoogt een professionele belijning de efficiëntie.

Lees meer

Signalisatie en markering

Een goede eerste indruk is alles: zeker voor je bedrijf. Dankzij een mooi ingedeelde parking maak je maximaal gebruik van de parkeercapaciteit.

Lees meer

Playground markering

Met deze grondspelletjes fleur je die grijze speelplaats op en wordt het een prettige plek om te spelen en te leren.

Lees meer