Ons hybride-systeem is een 2-laagsverfsysteem dat geschikt is voor een beton of latexfalt ondergrond. Na de voorbereiding van de ondergrond brengen we de eerste verflaag machinaal aan. Indien nodig werken we met batterij-aangedreven machines.

Daarna brengen onze vaklui de speciale UV-topcoating handmatig aan: met oog voor detail en afgewerkt tot in de puntjes. Nu treedt de magie in werking: de mobiele UV-machine rijdt aan een constante snelheid over de belijning. Het resultaat? Een instant droogeffect

Combineer de snelheid van onze professionals met onze geavanceerd machines en in no time zorgen we voor orde en veiligheid in je bedrijf.

MCW markeringen binnenbelijning hybride


 

De voordelen van hybride binnenbelijning:

 • Instant droogeffect
 • Weinig geurhinder tijdens het aanbrengen
 • Beschikbaar in alle standaard RAL-kleuren
 • (Gepersonaliseerde) symbolen, logo’s, ... alles is mogelijk • Slijtvast
 • UV en chemisch bestendig


 

Ideale binnenbelijning voor:

 • Distributiecentra
 • Fabriekshallen
 • Stockageruimtes
 • Ondergrondse parkings 
 • Bedrijven die continu produceren
 • Bedrijven op zoek naar duurzame binnenbelijning
 • Bedrijven die de efficiëntie, veiligheid en structuur willen verhogen


Vragen over dit type binnenbelijning? Andere info nodig over belijning binnen?
 

Contacteer ons hier en we helpen je graag verder

 

Onze - persoonlijke - aanpak

Onze service gaat verder dan enkel het plaatsen van binnenbelijning. We helpen je vooruit op het vlak van efficiëntie, veiligheid, netheid en structuur. Dit proces start bij de eerste kennismaking en stopt eigenlijk nooit: wij volgen alle projecten nauwkeurig op. We werken op vertrouwen en komen zo bijvoorbeeld enkel wanneer het echt nodig is de binnenbelijning bijwerken.

Voor het opmaken van een vrijblijvende offerte voor de belijning binnen of buiten, komen we eerst ter plaatse om alles op te meten en advies te geven. Wij volgen jouw eisen en passen ons aan: we leiden je graag naar het juiste pad.

Advies nodig over onze belijning binnen? Neem hier contact op:

Vragen?

Van het eerste advies tot de opvolging van je project. Ons team komt altijd eerst ter plaatse om alles op te meten en advies te geven. Daarna zitten we samen voor een vrijblijvende offerte op maat. Nood aan een gepersonaliseerde aanpak? Contacteer ons hier: wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Bij het gebruik van het contactformulier ga je akkoord met de privacy policy.  MCW gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om uitsluitend antwoorden op de vragen van de ontvanger door te sturen. Eenmaal de vragen van de ontvanger beantwoord zijn, ontvangt hij/zij geen mails meer. De ontvanger ontvangt geen andere promotionele nieuwsbrieven.

Belijning voor indoor

Verhoog de efficiëntie, de workflow én de veiligheid op de werkvloer met de kwalitatieve binnenbelijning van MCW.

Lees meer

Belijning voor outdoor

Buiten waarschuwen symbolen en lijnen personen voor mogelijk gevaar. Daarnaast verhoogt een professionele belijning de efficiëntie.

Lees meer

Signalisatie en markering

Een goede eerste indruk is alles: zeker voor je bedrijf. Dankzij een mooi ingedeelde parking maak je maximaal gebruik van de parkeercapaciteit.

Lees meer

Playground markering

Met deze grondspelletjes fleur je die grijze speelplaats op en wordt het een prettige plek om te spelen en te leren.

Lees meer