Na het stofvrij diamantschuren van de betonnen ondergrond en het uittapen van de lijnen, brengt ons team deze 2-laags solventvrije verf handmatig en met precisie aan. De lijnen drogen heel snel waardoor je zo weinig mogelijk tijd verliest. In geen tijd krijg je kleurrijke lijnen met een blinkende afwerkingscoating: zo blijft je binnenbelijning langer proper. Bovendien ondervind je tijdens het plaatsen van de lijnen geen geurhinder.

Na het plaatsen beschik je in je koelcel(len) over slijtvaste markeringen.

 

MCW markeringen binnenbelijning polyspartan


 

De voordelen van POLYSPARTAN binnenbelijning:

  • korte droogtijd
  • elk standaard RAL kleur mogelijk
  • extra topcoat houdt belijning vuilvrij
  • geurloze plaatsing
  • slijtvaste markering
  • 100% solventvrij

Ideale binnenbelijning voor:

  • Koelcellen
  • Sectoren in de voeding
 

Advies nodig over onze POLYSPARTAN binnenbelijning?

Contacteer het MCW team hier

 


Onze aanpak

 
Elke situatie vraagt om specifieke markeringen. Onze jarenlange expertise stelt ons in staat om je op een persoonlijke manier te adviseren en verder te helpen. Alles start met een vrijblijvende offerte op maat.


Nood aan kwalitatieve belijning?

Vragen?

Van het eerste advies tot de opvolging van je project. Ons team komt altijd eerst ter plaatse om alles op te meten en advies te geven. Daarna zitten we samen voor een vrijblijvende offerte op maat. Nood aan een gepersonaliseerde aanpak? Contacteer ons hier: wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Bij het gebruik van het contactformulier ga je akkoord met de privacy policy.  MCW gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om uitsluitend antwoorden op de vragen van de ontvanger door te sturen. Eenmaal de vragen van de ontvanger beantwoord zijn, ontvangt hij/zij geen mails meer. De ontvanger ontvangt geen andere promotionele nieuwsbrieven.

Belijning voor indoor

Verhoog de efficiëntie, de workflow én de veiligheid op de werkvloer met de kwalitatieve binnenbelijning van MCW.

Lees meer

Belijning voor outdoor

Buiten waarschuwen symbolen en lijnen personen voor mogelijk gevaar. Daarnaast verhoogt een professionele belijning de efficiëntie.

Lees meer

Signalisatie en markering

Een goede eerste indruk is alles: zeker voor je bedrijf. Dankzij een mooi ingedeelde parking maak je maximaal gebruik van de parkeercapaciteit.

Lees meer

Playground markering

Met deze grondspelletjes fleur je die grijze speelplaats op en wordt het een prettige plek om te spelen en te leren.

Lees meer