Door de hoge kwaliteit van onze gegoten Thermoplast buitenbelijning, kan je jarenlang rekenen op duidelijk zichtbare parkeerplaatsen. Onze jarenlange expertise leert ons ook om Thermoplast enkel buiten aan te brengen.

Ons team van vaklui volgde de nodige opleidingen en werkt alles perfect tot in de details af. 


MCW markeringen buitenbelijning Thermoplast gegoten

 

De voordelen van gegoten Thermoplast buitenbelijning:

 
  • Snelle droogtijd
  • Slijtvast
  • Zelfreinigend 
 

Ideale belijning voor:

  • Parkings 
  • Los- en laadkaaien
  • Industrieterreinen
  • Zones met hoge verkeersintensiteit
  • Lineaire elementen: zebrapaden, lijnen enz.
 

Vragen? 

Contacteer ons hier

  


Onze aanpak

 

Elk project is voor ons een persoonlijk project. We adviseren je van het eerste gesprek tot de plaatsing van de juiste buitenbelijning. Benieuwd welke buitenbelijning het best past bij jouw situatie? We leiden je graag naar het juiste pad.


 

Vragen?

Van het eerste advies tot de opvolging van je project. Ons team komt altijd eerst ter plaatse om alles op te meten en advies te geven. Daarna zitten we samen voor een vrijblijvende offerte op maat. Nood aan een gepersonaliseerde aanpak? Contacteer ons hier: wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Bij het gebruik van het contactformulier ga je akkoord met de privacy policy.  MCW gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om uitsluitend antwoorden op de vragen van de ontvanger door te sturen. Eenmaal de vragen van de ontvanger beantwoord zijn, ontvangt hij/zij geen mails meer. De ontvanger ontvangt geen andere promotionele nieuwsbrieven.

Belijning voor je indoor

Kwalitatieve binnenbelijning in je bedrijf, verhoogt de efficiëntie, workflow én veiligheid op de werkvloer.

Lees meer

Belijning voor outdoor

Buiten waarschuwen symbolen en lijnen personen voor mogelijk gevaar. Daarnaast verhoogt een professionele belijning de efficiëntie.

Lees meer

Signalisatie en markering

Een goede eerste indruk is alles: zeker voor je bedrijf. Dankzij een mooi ingedeelde parking maak je maximaal gebruik van de parkeercapaciteit.

Lees meer

Playground markering

Met deze grondspelletjes fleur je die grijze speelplaats op en wordt het een prettige plek om te spelen en te leren.

Lees meer