Terwijl ons team de markeringen kaarsrecht afwerken, verlies jij weinig tijd door de korte droogtijd.  Na enkele uren gaan je medewerkers nog doelmatiger te werk met dank aan nieuwe, slijtvaste binnenlijnen. Bestand tegen chemische producten en UV-stralen.


MCW markeringen binnenbelijning 2K PU

 

De voordelen van 2K-PU binnenbelijning:

  • De verf is specifiek ontwikkeld voor betonnen ondergronden
  • Lijnen drogen snel
  • Beschikbaar in standaard RAL kleuren
  • Kan aangebracht worden met batterij-aangedreven machines
  • Slijtvaste belijning
  • Bestand tegen chemische producten en UV-stralen 
 
 

Ideale binnenbelijning voor:

  • Industriële productiezones


Vragen over onze 2K-PU binnenbelijning?

We geven je graag advies

 

Onze aanpak

 

Buitenbelijning hoort binnen niet thuis. We adviseren onze klanten daarom graag bij de keuze van de ideale belijning voor hun situatie. We doen dit op een persoonlijke manier

Binnenbelijning nodig?

Vragen?

Wij begeleiden je van het eerste advies tot de opvolging van het project. Ons team komt altijd eerst ter plaatse om alles op te meten en advies te geven. Daarna zitten we samen voor een vrijblijvende offerte op maat. Nood aan een gepersonaliseerde aanpak? Contacteer ons hier: wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Bij het gebruik van het contactformulier ga je akkoord met de privacy policy.  MCW gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om uitsluitend antwoorden op de vragen van de ontvanger door te sturen. Eenmaal de vragen van de ontvanger beantwoord zijn, ontvangt hij/zij geen mails meer. De ontvanger ontvangt geen andere promotionele nieuwsbrieven.

Indoor

Kwalitatieve binnenbelijning in je bedrijf, verhoogt de efficiëntie, workflow én veiligheid op de werkvloer.

Lees meer

Outdoor

Buiten waarschuwen symbolen en lijnen personen voor mogelijk gevaar. Daarnaast verhoogt een professionele belijning de efficiëntie.

Lees meer

Signalisatie

Een goede eerste indruk is alles: zeker voor je bedrijf. Dankzij een mooi ingedeelde parking maak je maximaal gebruik van de parkeercapaciteit.

Lees meer

Playground

Met deze grondspelletjes fleur je grijze speelplaatsen op tot educatieve en attractieve omgevingen.

Lees meer