Kwalitatieve outdoor belijning verhoogt de efficiëntie aanzienlijk. Geen vraag is te moeilijk, want:

“MCW leidt je graag naar het juiste pad”

MCW markeringen buitenbelijning


​MCW markeringen helpt je op een persoonlijke manier bij de keuze van de juiste buitenbelijning. Verkies ook jij een gepersonaliseerde aanpak

Contacteer onze vaklui hier

 

Onze types buitenbelijning


We beschikken over een equipe toegewijde professionals, kwalitatieve materialen en een uitgebreid machinepark om je outdoor project tot een goed - recht eind te brengen. We plaatsen op elke ondergrond: snel en efficiënt. Wegenverf aanbrengen op asfalt? Ja! Wegenverf aanbrengen op beton? Voor ons is dit een no go! Wij gebruiken 2K PU waardoor de levensduur verlengd wordt. Onze Thermoplast is ideaal voor elke ondergrond, mits de nodige voorbereiding. De veiligheid verhogen in fiets- of voetgangerszones? Kies dan voor Koudplast/Rollplast: deze belijning is hiervoor ideaal.

Verken hier onze buitenbelijning: 

Wegenverf

Met dit 1-laagsverfsysteem wijs je iedereen de correcte weg.

Lees meer

2K-PU

2K-PU: duurzame markeringen op beton.

Lees meer

Thermoplast gegoten

De parking voor je bedrijf of winkel, zebrapaden, enz. Wie de efficiëntie en veiligheid op deze plaatsen voor lange tijd wil verhogen, gaat voor Thermoplast buitenbelijning.

Lees meer

Thermoplast voorgevormd

Verhoog de veiligheid op parkings en industriezones op een gepersonaliseerde manier.

Lees meer

Koudplast/Rollplast

Ontdek hier hoe onze Koudplast en Rollplast buitenbelijning de veiligheid verhogen.

Lees meer

Vragen?

Wij begeleiden je van het eerste advies tot de opvolging van het project. Ons team komt altijd eerst ter plaatse om alles op te meten en advies te geven. Daarna zitten we samen voor een vrijblijvende offerte op maat. Nood aan een gepersonaliseerde aanpak? Contacteer ons hier: wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Bij het gebruik van het contactformulier gaat u akkoord met de privacy policy.  MCW gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om uitsluitend antwoorden op de vragen van de ontvanger door te sturen. Eenmaal de vragen van de ontvanger beantwoord zijn, ontvangt hij/zij geen mails meer. De ontvanger ontvangt geen andere promotionele nieuwsbrieven.

Indoor

Door het aanbrengen van kwalitatieve binnenbelijning in je bedrijf, verhoog je niet enkel de efficiëntie maar ook de veiligheid op de werkvloer.

Lees meer

Outdoor

Buiten waarschuwen symbolen en lijnen personen voor mogelijk gevaar. Daarnaast verhoogt een professionele belijning de efficiëntie.

Lees meer

Signalisatie

Een goede eerste indruk is alles: zeker voor je bedrijf. Dankzij een mooi ingedeelde parking maak je maximaal gebruik van de parkeercapaciteit.

Lees meer

Playground

Met grondspelletjes creëer je educatieve en attractieve omgevingen.

Lees meer