Ideaal voor fietssuggestiestroken, antislipvlakken, voetgangerszones en risicozones: deze buitenbelijning is beschikbaar in verschillende RAL kleuren. Het grote voordeel van deze belijningen is de snelle droogtijd waardoor er weinig tijd verloren gaat. 

‚Äč
MCW markeringen buitenbelijning rollplast koudplast

 

De voordelen van Koudplast/Rollplast buitenbelijning:

  • Zeer snelle droogtijd
  • Antislip
  • Beschikbaar in alle veiligheids RAL-kleuren
  • Geschikt voor zware belasting
  • Heel slijtvast


 

Ideale buitenbelijning voor:

  • Fietssuggestiestroken
  • Indoor of outdoor voetgangerszone
  • Risicozones
 

Zelf de veiligheid verhogen? 

Contacteer ons team hier 

De MCW aanpak

 

Jouw project start bij de eerste kennismaking en stopt pas als alles 100% in orde is. We werken op vertrouwen. Voor het opmaken van een vrijblijvende offerte bezoeken we je ter plaatse om alles op te meten en bijhorend advies te verlenen. We volgen jouw vragen en passen ons aan.

 
 

Geen vraag is te complex: we leiden je richting het correcte pad.   

 

Advies nodig over onze buitenbelijning?

Vragen?

Wij begeleiden je van het eerste advies tot de opvolging van het project. Ons team komt altijd eerst ter plaatse om alles op te meten en advies te geven. Daarna zitten we samen voor een vrijblijvende offerte op maat. Nood aan een gepersonaliseerde aanpak? Contacteer ons hier: wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Bij het gebruik van het contactformulier gaat u akkoord met de privacy policy.  MCW gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om uitsluitend antwoorden op de vragen van de ontvanger door te sturen. Eenmaal de vragen van de ontvanger beantwoord zijn, ontvangt hij/zij geen mails meer. De ontvanger ontvangt geen andere promotionele nieuwsbrieven.

Indoor

Door het aanbrengen van kwalitatieve binnenbelijning in je bedrijf, verhoog je niet enkel de efficiëntie maar ook de veiligheid op de werkvloer.

Lees meer

Outdoor

Buiten waarschuwen symbolen en lijnen personen voor mogelijk gevaar. Daarnaast verhoogt een professionele belijning de efficiëntie.

Lees meer

Signalisatie

Een goede eerste indruk is alles: zeker voor je bedrijf. Dankzij een mooi ingedeelde parking maak je maximaal gebruik van de parkeercapaciteit.

Lees meer

Playground

Met grondspelletjes creëer je educatieve en attractieve omgevingen.

Lees meer