Door de hoge kwaliteit van onze gegoten Thermoplast buitenbelijning, kan je jarenlang rekenen op duidelijk zichtbare parkeerplaatsen. Onze jarenlange expertise leert ons ook om Thermoplast enkel buiten aan te brengen.

Ons team van vaklui volgde de nodige opleidingen en werkt alles perfect tot in de details af. 


MCW markeringen buitenbelijning Thermoplast gegoten

 

De voordelen van gegoten Thermoplast buitenbelijning:

 
  • Snelle droogtijd
  • Slijtvast
  • Zelfreinigend 
 

Ideale buitenbelijning voor:

 
  • Parkings 
  • Los/laadkaaien
  • Industrieterreinen
  • Zones met hoge verkeersintensiteit
  • Lineaire elementen: zebrapaden, lijnen, enz.
 

Vragen? 

Contacteer ons hier

 Onze aanpak

 

Elk project is voor ons een persoonlijk project. We adviseren je van het eerste gesprek tot de plaatsing van de juiste buitenbelijning. Benieuwd welke buitenbelijning het best past bij jouw situatie? We leiden je graag naar het juiste pad.


 

Vragen?

Wij begeleiden je van het eerste advies tot de opvolging van het project. Ons team komt altijd eerst ter plaatse om alles op te meten en advies te geven. Daarna zitten we samen voor een vrijblijvende offerte op maat. Nood aan een gepersonaliseerde aanpak? Contacteer ons hier: wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Bij het gebruik van het contactformulier ga je akkoord met de privacy policy.  MCW gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om uitsluitend antwoorden op de vragen van de ontvanger door te sturen. Eenmaal de vragen van de ontvanger beantwoord zijn, ontvangt hij/zij geen mails meer. De ontvanger ontvangt geen andere promotionele nieuwsbrieven.

Indoor

Kwalitatieve binnenbelijning in je bedrijf, verhoogt de efficiëntie, workflow én veiligheid op de werkvloer.

Lees meer

Outdoor

Buiten waarschuwen symbolen en lijnen personen voor mogelijk gevaar. Daarnaast verhoogt een professionele belijning de efficiëntie.

Lees meer

Signalisatie

Een goede eerste indruk is alles: zeker voor je bedrijf. Dankzij een mooi ingedeelde parking maak je maximaal gebruik van de parkeercapaciteit.

Lees meer

Playground

Met deze grondspelletjes fleur je grijze speelplaatsen op tot educatieve en attractieve omgevingen.

Lees meer