Onze professionals brengen deze wegmarkeringen aan op zowel asfalt als beton. Of je nu hinkelbaantjes op de speelplaats, parkeersymbolen of gepersonaliseerde logo’s op je bedrijfsterrein wenst: we zorgen voor buitenbelijning van de hoogste kwaliteit. Onze garantie: lijnen die jarenlang blijven.


MCW markeringen buitenbelijning Thermoplast voorgevormd

 

De voordelen van voorgevormde Thermoplast buitenbelijning:

  • Geen primer nodig op asfalt
  • Volledig personaliseerbaar
  • Verkrijgbaar in alle standaard RAL kleuren
  • Enorm duurzaam: gaat jaren mee
  • Reinigt zichzelf outdoor


 

Ideale buitenbelijning voor:

 
  • Bedrijfsterreinen
  • Speelplaatsen
  • Parkings


Vragen over onze voorgevormde Thermoplast? 

We helpen je graag verder
 

Onze aanpak

 

Elk project vereist een ander type buiten- of binnenbelijning. Daarom komt ons team graag eerst ter plaatse om de ondergrond en situatie te analyseren. Daarna start een persoonlijk traject, waarbij we je voortdurend adviseren.

Wens je een offerte op maat?

Vragen?

Wij begeleiden je van het eerste advies tot de opvolging van het project. Ons team komt altijd eerst ter plaatse om alles op te meten en advies te geven. Daarna zitten we samen voor een vrijblijvende offerte op maat. Nood aan een gepersonaliseerde aanpak? Contacteer ons hier: wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Bij het gebruik van het contactformulier gaat u akkoord met de privacy policy.  MCW gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om uitsluitend antwoorden op de vragen van de ontvanger door te sturen. Eenmaal de vragen van de ontvanger beantwoord zijn, ontvangt hij/zij geen mails meer. De ontvanger ontvangt geen andere promotionele nieuwsbrieven.

Indoor

Door het aanbrengen van kwalitatieve binnenbelijning in je bedrijf, verhoog je niet enkel de efficiëntie maar ook de veiligheid op de werkvloer.

Lees meer

Outdoor

Buiten waarschuwen symbolen en lijnen personen voor mogelijk gevaar. Daarnaast verhoogt een professionele belijning de efficiëntie.

Lees meer

Signalisatie

Een goede eerste indruk is alles: zeker voor je bedrijf. Dankzij een mooi ingedeelde parking maak je maximaal gebruik van de parkeercapaciteit.

Lees meer

Playground

Met grondspelletjes creëer je educatieve en attractieve omgevingen.

Lees meer