Doe het grijze, matte asfalt eruit springen met deze kleurrijke oplossingen. Of het nu gaat om grondspelletjes, sportvelden of educatieve markeringen: laat je fantasie met onze speelplaats markeringen gerust de volle loop.

Jij wenst het, wij sturen je richting het correcte pad! 


MCW Markeringen playground
 

Benieuwd welke markeringen het best passen voor jouw specifieke situatie

Ons team geeft je graag persoonlijk advies. Contacteer ons hier: we leiden je graag richting de juiste oplossing.

 
 

Onze Playground oplossingen

‚Äč

Tijd om je speelplaats, speeltuin of sportveld te voorzien van een nieuwe, kleurrijke look

De kwalitatieve DecoMark markeringen zetten niet alleen aan tot spel en sport, ze vormen ook een leuke en alternatieve manier om bij te leren. En dit op een veilige manier: dankzij de antisliplaag creëer je een veilige plaats om te spelen, sporten, spellen, lezen, enz.

Nood aan advies?

Contacteer ons hier
 

Catalogus Playground

Ons volledig aanbod playground ontdekken?
Vul hier je gegevens in en bekijk de volledige catalogus.

Bij het gebruik van het cataloogformulier gaat u akkoord met de privacy policy.  MCW gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om de desbetreffende catalogus te tonen en de ontvanger op de hoogte te houden via de MCW nieuwbrief. De ontvanger kan zich op elk moment uitschrijven op deze nieuwsbrief.

Grondspelletjes

Tussen de lessen: tijd voor ontspanning!

Lees meer

Sportvelden

We installeren nieuwe sportvelden of vernieuwen de bestaande belijning.

Lees meer

Educatieve markeringen

Al spelend leren? Het kan!

Lees meer

Vragen?

Wij begeleiden je van het eerste advies tot de opvolging van het project. Ons team komt altijd eerst ter plaatse om alles op te meten en advies te geven. Daarna zitten we samen voor een vrijblijvende offerte op maat. Nood aan een gepersonaliseerde aanpak? Contacteer ons hier: wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Bij het gebruik van het contactformulier gaat u akkoord met de privacy policy.  MCW gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om uitsluitend antwoorden op de vragen van de ontvanger door te sturen. Eenmaal de vragen van de ontvanger beantwoord zijn, ontvangt hij/zij geen mails meer. De ontvanger ontvangt geen andere promotionele nieuwsbrieven.

Indoor

Door het aanbrengen van kwalitatieve binnenbelijning in je bedrijf, verhoog je niet enkel de efficiëntie maar ook de veiligheid op de werkvloer.

Lees meer

Outdoor

Buiten waarschuwen symbolen en lijnen personen voor mogelijk gevaar. Daarnaast verhoogt een professionele belijning de efficiëntie.

Lees meer

Signalisatie

Een goede eerste indruk is alles: zeker voor je bedrijf. Dankzij een mooi ingedeelde parking maak je maximaal gebruik van de parkeercapaciteit.

Lees meer

Playground

Met grondspelletjes creëer je educatieve en attractieve omgevingen.

Lees meer