Voor we je speelplaats omtoveren tot een heus sport- en spelparadijs, controleren we het werkterrein. Spelen moet veilig kunnen. De lijnen moeten perfect zijn. Vervolgens zitten we samen om jouw dromen om te vormen tot een concreet plan, om je speelplaats mee kleur en vorm te geven. 

MCW Markeringen grondspelletjes

 

De voordelen van deze buitenbelijning:

  • Eindeloos veel mogelijkheden
  • Educatief en puur ontspannend
  • Beschikbaar in standaard RAL veiligheidskleuren
  • Slijtvaste markeringen

Ideale buitenbelijning voor:

  • Speelplaatsen
  • Speeltuinen

Het grijze beton van je speelplaats aantrekkelijk maken en prettig voor de kinderen?  

We helpen je graag verder.

Catalogus Playground

Ons volledig aanbod playground ontdekken?
Vul hier je gegevens in en bekijk de volledige catalogus.

Bij het gebruik van het cataloogformulier ga je akkoord met de privacy policy.  MCW gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om de desbetreffende catalogus te tonen en de ontvanger op de hoogte te houden via de MCW nieuwsbrief. De ontvanger kan zich op elk moment uitschrijven op deze nieuwsbrief.

Vragen?

Van het eerste advies tot de opvolging van je project. Ons team komt altijd eerst ter plaatse om alles op te meten en advies te geven. Daarna zitten we samen voor een vrijblijvende offerte op maat. Nood aan een gepersonaliseerde aanpak? Contacteer ons hier: wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Bij het gebruik van het contactformulier ga je akkoord met de privacy policy.  MCW gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om uitsluitend antwoorden op de vragen van de ontvanger door te sturen. Eenmaal de vragen van de ontvanger beantwoord zijn, ontvangt hij/zij geen mails meer. De ontvanger ontvangt geen andere promotionele nieuwsbrieven.

Belijning voor je indoor

Kwalitatieve binnenbelijning in je bedrijf, verhoogt de efficiëntie, workflow én veiligheid op de werkvloer.

Lees meer

Belijning voor outdoor

Buiten waarschuwen symbolen en lijnen personen voor mogelijk gevaar. Daarnaast verhoogt een professionele belijning de efficiëntie.

Lees meer

Signalisatie en markering

Een goede eerste indruk is alles: zeker voor je bedrijf. Dankzij een mooi ingedeelde parking maak je maximaal gebruik van de parkeercapaciteit.

Lees meer

Playground markering

Met deze grondspelletjes fleur je die grijze speelplaats op en wordt het een prettige plek om te spelen en te leren.

Lees meer