Vooraleer we je speelplaats omtoveren tot een echt sport- en spelparadijs, inspecteren we grondig het werkterrein. Vervolgens zitten we samen om jouw dromen om te vormen tot een concreet plan.

MCW Markeringen grondspelletjes

 

De voordelen van deze buitenbelijning:

 
  • Enorm veel mogelijkheden
  • Educatief
  • Beschikbaar in standaard RAL veiligheidskleuren
  • Slijtvaste markeringen

 

Ideale buitenbelijning voor:

 
  • Speelplaatsen
  • Speeltuinen


 

Je speelplaats een make-over geven?

 

We helpen je graag verder

Catalogus Playground

Ons volledig aanbod playground ontdekken?
Vul hier je gegevens in en bekijk de volledige catalogus.

Bij het gebruik van het cataloogformulier gaat u akkoord met de privacy policy.  MCW gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om de desbetreffende catalogus te tonen en de ontvanger op de hoogte te houden via de MCW nieuwbrief. De ontvanger kan zich op elk moment uitschrijven op deze nieuwsbrief.

Vragen?

Wij begeleiden je van het eerste advies tot de opvolging van het project. Ons team komt altijd eerst ter plaatse om alles op te meten en advies te geven. Daarna zitten we samen voor een vrijblijvende offerte op maat. Nood aan een gepersonaliseerde aanpak? Contacteer ons hier: wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Bij het gebruik van het contactformulier gaat u akkoord met de privacy policy.  MCW gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om uitsluitend antwoorden op de vragen van de ontvanger door te sturen. Eenmaal de vragen van de ontvanger beantwoord zijn, ontvangt hij/zij geen mails meer. De ontvanger ontvangt geen andere promotionele nieuwsbrieven.

Indoor

Door het aanbrengen van kwalitatieve binnenbelijning in je bedrijf, verhoog je niet enkel de efficiëntie maar ook de veiligheid op de werkvloer.

Lees meer

Outdoor

Buiten waarschuwen symbolen en lijnen personen voor mogelijk gevaar. Daarnaast verhoogt een professionele belijning de efficiëntie.

Lees meer

Signalisatie

Een goede eerste indruk is alles: zeker voor je bedrijf. Dankzij een mooi ingedeelde parking maak je maximaal gebruik van de parkeercapaciteit.

Lees meer

Playground

Met grondspelletjes creëer je educatieve en attractieve omgevingen.

Lees meer