Hoe lijnen levens kunnen redden

 

Iedereen op dezelfde lijn

Als werkgever heb je wettelijke verplichtingen om brand te voorkomen. Brandpreventie is essentieel, een preventie-adviseur en veel papierwerk. Een occasionele brand- en evacuatie-oefening heeft veel meer impact, houdt je personeel alert en je evacuatieplan up-to-date. Het is noodzakelijk dat iedereen passend reageert in een noodsituatie en goed weet wat, hoe en waarom.
 

Dezelfde lijnen voor iedereen

Je bedrijf kan nog vol hangen met rookmelders, brandblussers … Wanneer een plotse noodsituatie zich voordoet en er een hevige rookontwikkeling is, dan blijkt helaas dat de ingeoefende routines vergeten zijn. 
Daarom is het noodzakelijk om duidelijke signalisatie aan te brengen waarop je kunt terugvallen wanneer je het zelf even niet meer weet.
Een markering onder de brandblusapparaten zetten die iedereen duidelijk maakt dat daar zo een ding hangt. De ruimte rond branddeuren beschilderen zodat die constant vrij blijft. De looprichting bepijlen die personeel en bezoekers de snelste weg naar buiten tonen. Glow-in-the-dark pictogrammen op cruciale plaatsen …

Wil jij je bedrijf safe of safer maken? 

Vraag ons hoe.


Waar trek je de lijn?

Het lijkt je misschien een heel gedoe om dit allemaal te doen. Laat dat nu net zijn waar wij bij MCW in uitblinken. Onze werkwijze bestaat erin om snel en efficiënt structuur en overzicht aan te brengen. Je hoeft er je productieproces zelfs niet voor te onderbreken. We werken even discreet als onze lijnen, maar het nut en de meerwaarde voor je zaak en personeel zijn enorm.

Binnenbelijning

Verhoog de efficiëntie, de workflow én de veiligheid op de werkvloer met de kwalitatieve binnenbelijning van MCW.

Lees meer

Belijning voor outdoor

Zet in op veiligheid met duidelijke symbolen, professionele markeringen en slijtvaste belijning.

Lees meer

Signalisatie en markering

Een optimale indeling van je parking en een vlotte flow rond jouw gebouw? Reken op MCW Industriële Markeringen.

Lees meer

Playground markering

Met de Decomark markeringen tover je die grijze speelplaats om tot een kleurrijke omgeving met plaats voor sport en spel.

Lees meer