Wegwijs in je magazijn

Om de efficiëntie, de veiligheid en de productiviteit in magazijnen en opslagfaciliteiten te bevorderen, kan professioneel aangebrachte belijning niet ontbreken. 
Waarom precies? Dat lichten we graag even toe aan de hand van vijf voordelen.


​Efficiënt verkeersbeheer

Duidelijke markeringen, belijning en bewegwijzering zorgen voor een geordende verkeersstroom in het magazijn. Dit voorkomt opstoppingen, vermindert vertragingen en verbetert de algemene logistieke efficiëntie, wat uiteindelijk tijd en kosten bespaart.

Verhoogde veiligheid

Doordachte belijning zorgt voor duidelijk gemarkeerde paden voor voetgangers en voertuigen, waardoor het risico op ongevallen vermindert. Daarnaast krijgen werknemers en andere aanwezigen in het magazijn een duidelijk beeld van waar de nooduitgangen, brandblussers en andere veiligheidsvoorzieningen zich bevinden.

Orde en netheid

Markeringen en belijningen dragen bij in het handhaven van een opgeruimde en georganiseerde werkplek, wat op zijn beurt de productiviteit verhoogt en het risico op ongevallen vermindert.

Indeling en organisatie

Belijningen worden gebruikt om de indeling van het magazijn aan te geven, zoals opslagzones, laadkaaien en ontvangstgebieden. Dit helpt bij het organiseren van goederen en maakt het gemakkelijker om specifieke items te vinden.

Training en oriëntatie

Nieuwe medewerkers kunnen door middel van markeringen en bewegwijzering sneller vertrouwd raken met de indeling van het magazijn.
 
Benieuwd naar onze belijning? Neem snel contact met ons op, MCW maakt er werk van.
 
Contacteer ons

Binnenbelijning

Verhoog de efficiëntie, de workflow én de veiligheid op de werkvloer met de kwalitatieve binnenbelijning van MCW.

Lees meer

Belijning voor outdoor

Zet in op veiligheid met duidelijke symbolen, professionele markeringen en slijtvaste belijning.

Lees meer

Signalisatie en markering

Een optimale indeling van je parking en een vlotte flow rond jouw gebouw? Reken op MCW Industriële Markeringen.

Lees meer

Playground markering

Met de Decomark markeringen tover je die grijze speelplaats om tot een kleurrijke omgeving met plaats voor sport en spel.

Lees meer